• Sat Boscoteni, Comuna Frumusica, Judetul Botosani
  • office@salveazaoinima.ro
Doneaza lunar

Euro1778

NEEDED DONATION
PHASES
106.86%

Euro1900

COLLECTED DONATION
FINALIZATA
In ,

Pintea Hercule

I-am asigurat tanarului diagnosticat cu tretrapareza spastica tratamentul pe o perioada de 1 an  de zile.Insemand fizioterapie, proteze si orteze medicale copilului.
Nume: Pintea
Prenume: Hercule
Diagnostic:  scolioză secundară
 Varsta: 17 ani

Tratament recuperare: Madrid -Spania

Suma totala campanie: 10.000 Euro

Pintea Hercule, un băiat de 17 ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru efectuarea unei operaţii la coloana vertebrală. Băiatul suferă încă de la naştere de tetrapareză spastică şi scolioză secundară. Încă de la vârsta de 6 ani, băiatul a fost operat la ambele picioare pentru alungire de tendoane.

 

De asemenea,  în 2009 şi în 2010 este operat de mastoidită. Acum, Hercule are nevoie de o nouă intervenţie chirugicală la coloana vertebrală, iar costurile operaţiei, tratamentului şi recuperării prin fizioterapie sunt imposibil de susţinut de familie. Cei 5 membri ai familiei, părinţii şi cei 3 băieţi au drept venit doar salariul de asistent personal al mamei, în valoare de 566 de lei şi alocaţiile de la stat. Din aceşti bani, lunar trebuie achitată chiria pentru locuinţa socială situată pe strada 9 mai, la nr. 63, o cameră şi o bucătărie care însumează 26 de metri pătraţi. Oamenii spun că au nevoie de orice fel de sprijin de la sibieni, fie haine, fiealimente sau bani şi chiar de o canapea pe care să doarmă, deoarece în casă există un singur pat.