• Sat Boscoteni, Comuna Frumusica, Judetul Botosani
  • office@salveazaoinima.ro
Doneaza lunar
In

Ion Petre

Campanie începută la data: 17.08.2019

Nume: Petre
Prenume: Ion
Vârsta: 52 ani
Suma necesară: 110.000 Euro

Interventia chirurgicală și tratamentul îl efectuează la Clinica Anadolu din Turcia

Diagnostic: Limfom malign Non Hodking

Povestea lui Ion Petre

”Am stat într-o tensiune cumplită, ascuns în casă, în rugăciune și speranță”. Astfel își începe scrisoarea sfâșietoare către noi Neluță Petre, bărbatul pe care toată lumea îl cunoaște pentru implicarea extraordinară în campanii umanitare și în cauzele celor bolnavi și disperați. Boala cu care s-a luptat acum câțiva ani și de care spera că a scăpat definitiv a recidivat în forță, dându-i întreg universul peste cap. Crede că este o nouă încercare de la Dumnezeu, în care și-a pus toată nădejdea că va scăpa cu bine.

Neluță Petre trebuie să înceapă cât mai curând lupta cu cancerul de sânge și să facă un nou transplant de celule stem. Pentru aceasta însă, are nevoie de chimioterapie și de proceduri care-i vor provoca o lungă și grea suferință.

Luni, este așteptat la o clinică din Turcia, acolo unde medicii au pus la cale o strategie agresivă, dar costisitoare care să-i redea sănătatea.

”Nu vreau să mor. Nu este nimeni obligat să mă ajute, sunt conștient. Am pus în vânzare apartamentul în care locuiesc, mă agăț de orice lucru care poate să mă ajute. Când eu ajutam oamenii cu aceeași problemă ca și mine, niciodată nu m-am gândit să primesc ceva în schimb sau să ajung eu să am nevoie. Nimic nu este mai frumos ca Dumnezeu și-l rog să mă salveze de la moarte”, a mărturisit el, de pe patul suferinței.

Neluță Petre este un înger de om, a fost un colac de salvare pentru zeci de suflete deznădăjduite, un optimist și încrezător luptător pentru cauzele altora. Acum, suferința îi depășește puterea interioară și financiară și are nevoie de noi toți.

Chiar dacă va reuși în timp util să-și vândă apartamentul pentru a-și salva viața, suma nu-i va fi de ajuns. Are nevoie de noi și nu-i este nici ușor, nici la îndemână să ne ceară sprijinul financiar.

Cu toate acestea, își dorește să-și vadă copilul crescând, își dorește să fie lângă semenii lui, să reia acțiunile umanitare în sprijinul altora, să ofere încredere și speranță. Iar noi îl putem ajuta să învingă, pentru a doua oară, cancerul, oferind orice sumă.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al domnului (Petre)